Minust

Mina olen Elina Steinpilm, sisearhitekt ning üle 10 aasta tegutseva sisearhitektuuribüroo Steinpilm Design asutaja ja juht.

Sisearhitektuur on minu jaoks rohkem, kui lihtsalt igapäevane töö: see on mõtteviis, elustiil ja inspiratsioon, mida soovin ka teistega jagada. Minu missiooniks on luua jätkusuutlikke ja ajatuid interjööre ja jätta vananenud tendentse eilsesse päeva. Ma oskan kuulata nii klienti, kui ka ümberkujunemist vajavat ruumi, nii et loon lakoonilisi ja rahulikke disainilahendusi, mis ühendavad ruumi funktsionaalsust, kaasaegset esteetikat ja tellija vajadusi üheks harmooniliseks tervikuks.

Eriline koht minu töös on ühiskondlike objektide projekteerimisel. Minu portfoolios on rohkelt edukalt ellu viidud projekte meditsiinilistes asutustes, hambaravikliinikutes ja tervisekeskustes. Ma tegelen ka eraklientide tellimustega ning loon sisearhitektuurseid lahendusi korteritele ja eramutele. Büroost saab tellida samuti sisearhitektuurse mudelprojekteerimise ja ruumi infomudeli koostamise (BIM) teenust. Oma töös ma olen tehniliselt ja ajaliselt täpne ning kliendid hindavad, et reageerin kiiresti ja vaatlen loodavaid süsteeme, arvestades nende vajadusi. Silmapaistva panuse eest sisearhitektuuri valdkonda pälvisin mina Sisekaitseakadeemia II klassi teenetemedali – hõberista.

Lisaks on mul rõõm teatada, et nüüd korraldan ka koolitusi, kus jagan oma erialaseid teadmisi sisearhitektuuri huvilistega.

CV

Elina Steinpilm

Eesti Sisearhitektide Liidu liige
Volitatud sisearhitekt, tase 7

2016- Eesti Kunstiakadeemia / Sisearhitektuur, MA
2011- Eesti Kunstiakadeemia / Sisearhitektuur ja mööblidisain, BA
1996- Eesti Merehariduskeskus / Teadustöötaja-meteoroloog, BA
1992- Tallinna Tõnismäe Reaalkool

Töökäik

2011-  Steinpilm Design OÜ omanik, sisearhitekt

Õpetaja roll
2021- EKA Disainiteaduskond/Ruumikujundus/külalislektor

2021- Tartu Rahvaülikooli koolitaja

ESL

2023- Sisearhitekti kutsestandardite muutmise töörühma liige
2022- ESL kutsekomisjoni liige
2019-  Aastapreemia nominent. Sisekaitseakadeemia

Auhinnad

Sisekaitseakadeemia teenetemedal II klassi – hõberist

INJU 2023 Tartu Ülikooli Kliinikumi Maarjamõisa meditsiinilinnaku lastehaigla sisearhitektuuriline planeering

@2022 Steinpilm Design OÜ kõik õigused kaitstud.